Wednesday Night Skate Rotterdam

Wednesday Night Skate 2016 Rotterdam

De Wednesday Night Skate is wat ons betreft een van de mooiste evenementen van Rotterdam. Helaas hebben we even zonder moeten doen vanwege het ontbreken van een hoofdsponsor. Echter: Chocolate is the answer no matter what the question! Het enige echte Rotterdamse chocolade merk Johnny Doodle sponsort daarom ook de Wednesday Night Skate 2016.

Het stof kan dus weer van de rolschaatsen of inline skates worden afgeslagen. Deze zomer kan je maar liefst vijf keer een mooie ronde door Rotterdam skaten. In juli doe je dat op de achtereenvolgende woensdagen (6, 13, 20 en de 27 juli) en in Augustus doe je dat op de eerste woensdag (3 augustus). De start is om 19:30 vanaf het Stadhuisplein, dus niet meer vanaf de oude stek aan de Binnenrotte. Rond 21:00 worden de laatste deelnemers terug verwacht op het Stadhuisplein waar vervolgens een mooi feestje gevierd zal worden.

Aan de routes van de tochten wordt momenteel nog hard gewerkt. Maar de organisatie kennende, zullen de fanatieke skaters langs alle mooie bezienswaardigheden van Rotterdam skaten.

Dat de organisatie van zo’n gers evenement valt of staat met de hulp van vrijwilligers staat buiten kijf. Daarom is de organisatie van Wednesday Night Skate nog hard op zoek naar verschillende vrijwilligers. Ze zoeken onder andere verkeersregelaars, blockers, motorrijders en EHBO’ers. Heb je dus geen zin om op je skates door de stad te gaan maar wil je wel een bijdrage leveren aan dit prachtige event? Meld je dan snel aan via de website van Wednesday Night Skate.

Wednesday Night Skate Data

Hieronder hebben we voor het gemak de verschillende data van de Wednesday Night Skate op een rij gezet. Starten doen we in 2016 vanaf het Stadhuisplein.

We zijn zo vrij geweest om alvast een event aan te maken op FaceBook zodat je je vrienden kan laten weten dat je gaat!

  • Woensdag 6 juli;
  • Woensdag 13 juli;
  • Woensdag 20 juli;
  • Woensdag 27 juli;
  • Woensdag 3 augustus.

Tot bij de Wednesday Night Skate!

Laat een reactie achter