Oud en Nieuw Rotterdam: What to do?

Nationaal vuurwerk - Oud en nieuw Rotterdam

Het einde van 2015 nadert. Voor we het weten toasten we met een lekker glaasje champagne op 2016 met in de andere hand een lekkere vette oliebol. Oud en nieuw Rotterdam 2015/2016. Wat doe jij op oudejaarsavond? Vier je oud en nieuw samen met de familie, ben je op vakantie of ga je helemaal uit je bol? Voor wie nog niets op de planning heeft staan of twijfelt, hebben wij van Urban Maniacs een overzicht samengesteld met wat jij tijdens oud en nieuw in Rotterdam kan doen.

Het nationale vuurwerk Erasmusbrug (WWW)
Is het vuurwerk bij de buren altijd mooier en heb je na deze dure decembermaand geen geld meer over voor vuurwerk? Het nationale vuurwerk aan de voet van de Erasmusbrug biedt de oplossing. Het mooiste vuurwerk van Nederland en helemaal voor niets. Moet je daar nog lang over nadenken? Oud en Nieuw Rotterdam 2015/2016 vier je gewoon met een glaasje champagne bij de Erasmusbrug.

Pakhuis NYE Festival (WWW)
Oud en nieuw Rotterdam - Pakhuis NYE
Vorig jaar een groot succes, dus ook dit jaar weer terug. Dit indoor festival wordt gehouden op het Westelijk Handelsterrein. Held Joost van Bellen host zijn eigen area in het Pakhuis. Verder draaien ruim 40 DJ’s verspreid over 8 areas; House, Techno, R&B, 80’s & 90’s en meer.

Nachtduik NYE (WWW)
Oud en nieuw Rotterdam - Nachtduik NYE
Vorig jaar knalde de Maassilo uit zijn voegen. Maar ook dit jaar belooft weer een groot feest te worden. Dit keer niet in de Maassilo maar in Ahoy. De line-up liegt er niet om; rammers als Nina Kraviz, Jeff Mills en Marcel Dettman zullen de vloer in Area 1 laten beven. Âme, KiNK, Agoria en De Sluwe Vos nemen Area 2 voor hun rekening. Een mooi feestje dus! BTW rol je om 7:30 de Ahoy uit en heb je nog zin om verder te gaan? Ga dan naar de officiële after party “Ochtendduik” in Annabel.

 

TikTak New Years Eve (WWW)Oud en nieuw Rotterdam - TikTak NYE
TikTak, het grootste en bekendste eclectische spektakel van Nederland, spreid haar vleugels en is dit jaar met oud en nieuw ook te vinden in Maassilo Rotterdam. Met DJ’s als Flexican & Sef, Feest DJ Ruud, The Party Squad, BIGGI en Stefan Vilijn zal het dak er wederom afknallen.

New Years Eve Rooftop Party @ The Suicide Club (WWW)
Wil je het nieuwe jaar goed inluiden maar liever niet zo massaal? Dan is misschien de enige Rotterdamse rooftop party een idee. Dit jaar opende The Suicide Club haar deuren in het Groothandelsgebouw en voor oud en nieuw hebben ze een uniek arrangement samengesteld. Een walking dinner met maar liefst 10 rondes en 5 verschillende flights champagne (R Ruinart / Ruinart Rose / Fleury Bolero / Jacquesson / Dom Perignon). Voor slechts 150 euro, inclusief drankjes en eten, kijk je vanaf het dakterras van The Suicide Clube naar het mooie vuurwerk boven de stad.

Club Vie NYE – Exclusive by Möet & Chandon (WWW)
Oud en Nieuw Rotterdam - Exclusive Club Vie
Clubben en vuurwerk kijken; dat kan niet alleen bij The Suicide Club maar ook bij Club Vie. Om 0:00 geniet je van onder de Willemsbrug van het vuurwerk dat de Erasmusbrug verlicht. Eenmaal weer terug binnen kan je genieten van lekkere house in de hoofdzaal en R&B en Hiphop in de benedenzaal. Dresscode: dames op de hak, heren in pak. Dat belooft een leuke avond te worden!

Oud & Nieuw in Bokaal (WWW)
Wil je het allemaal nog rustiger aanpakken dan kan je vanaf 20:00 terecht bij Bokaal op de Nieuwe Markt. Aldaar een ongedwongen avond met muziek van Boys Keep Swining, de pubquiz van Frank, heel veel oliebollen en bubbels. Ze gaan daar door tot een uur of drie en de entree is gratis.

Oud en Nieuw Rotterdam: Het nieuwe jaar goed inluiden

Verder zijn er nog vele andere vette feestjes in Rotterdam. O.a. BED NYE 2016 in Bed Rotterdam, Confetti Club in de Blender en Happy New Year in Villa Thalia. Rotterdam zou geen havenstad zijn als je ook niet het water op zou kunnen: Metz organiseert een NYE Cruise en ook het bekende concept We All Love 80s and 90s organiseren een feestje op het water. Waar ga jij het nieuwe jaar goed inluiden?! Oud en Nieuw Rotterdam 2015/2016, make it count!

Laat een reactie achter