LimonGERSo is de Rotterdamse Limoncello

LimonGERSo

Ben je klaar met dat eeuwige flesje Heineken of kan je geen wijn meer zien? Misschien is LimonGERSo 36% dan iets voor jou! Deze citroenlikeur is een Rotterdamse variant op de bekende Italiaanse Limoncello. Echter heeft deze fles een hoger alcoholpercentage en maakt dat hem uniek in zijn soort.

LimonGERSo 36% het ideale cadeau voor de Rotterdammer?

LimonGERSo is de eerste en enige echte Rotterdamse citroenlikeur. De drank is bedacht door Rotterdammer Jeroen Ballot. De drank wordt in Kralingen op de Admiraliteitskade gemaakt bij De Admiraliteit Dranken. Voor de productie worden verse citroenen gebruikt die rechtstreeks van de Rotterdamse markt komen. Rotterdamser kan dus eigenlijk niet!

De vraag naar het product is ongekend. Daardoor heeft de bedenker de productie van het Rotterdamse product al moeten opschroeven. Het hogere alcoholpercentage slaat blijkbaar goed aan! Ben jij nou ook benieuwd naar hoe deze lekkere citroenlikeur smaakt? Ga dan snel langs De Admiraliteit Dranken om daar een fles te kopen. Wil je meer informatie kijk dan op de FaceBook van LimonGERSo.

 

Laat een reactie achter