La Pizza vanaf 1 juni ook in Blijdorp

La Pizza Blijdorp

Rotterdam blijft zich verder ontwikkelen op gastronomisch gebied. Eind vorige week bereikte ons het nieuws dat het koppel achter La Pizza en Spaghetatta op 1 juni 2016 een derde zaak in het Rotterdamse zal gaan openen in Blijdorp. Een mooi pand was de voorwaarde voor een nieuwe zaak in Rotterdam. Dit mooie pand werd gevonden aan het Bentinckplein. Voorheen zat in dit pand restaurant Statenburcht gevestigd. Binnen korte tijd zal dit pand volledig worden omgetoverd tot een Italiaans restaurant waar, net als bij de andere zaken van Willem en Geertje, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Spaghetatta RotterdamMet de komst van de nieuwe La Pizza telg spelen de Italië liefhebbers in op de behoefte voor een leuk restaurant in Blijdorp. Bij de vestiging in Blijdorp zullen echter niet alleen pizza’s op de menukaart staan. Op de kaart komen naast pizza’s namelijk ook pasta’s te staan. Iets wat momenteel niet bij La Pizza op de Scheeptimmermanslaan te bestellen is. Eerder schreven wij al over Spaghetatta op de Nieuwe Binnenweg waar de gekozen gerechten waaronder de pasta’s goed in de smaak vielen. Wordt in deze La Pizza wellicht het beste van de twee zaken bij elkaar gebracht?

La Pizza RotterdamDe nieuwe locatie in Blijdorp beschikt over een ruim terras aan de zijkant en, als de gemeente Rotterdam gunstig gezind is, ook een groot terras aan de voorkant. Een ieder die dus graag buiten in de avondzon eet of een terrasje wil pakken is dus bij La Pizza in Blijdorp vanaf 1 juni aan het goede adres. Tot die tijd kan je terecht bij Spaghetatta voor een heerlijke pasta of bij de huidige vestiging op de Scheeptimmermanslaan voor een pizza (natuurlijk hebben beide restaurants, zoals we gewend zijn, heerlijke gerechten buiten de kaart om). Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd wat dit nieuwe Italiaanse restaurant in Blijdorp ons voor lekkers gaat brengen.

Ondernemersduo achter La Pizza opent derde zaak in Blijdorp

Naar aanleiding van het goede nieuws over een tweede La Pizza in Rotterdam sprak Open Rotterdam met het ondernemers duo. Daar maakte ze een korte reportage van die hieronder te zien is. In deze rapportage vertellen ze over La Pizza en Spaghetatta en de plannen voor de nieuwe zaak. De Urban Maniacs wensen Willem en Geertje veel succes toe de komende periode waarin zij aan een nieuwe Rotterdamse top zaak bouwen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de nieuwe La Pizza haar deuren opent.

Links naar de huidige restaurants:
Spaghettata Pastarestaurant (WWW) en La Pizza (WWW)

Laat een reactie achter