Gouden StapHap Rotterdam 2015: Stem nu op jouw favoriet!

Meer dan 10.000 mensen hebben de kans gehad om hun favoriete Rotterdamse eettent te nomineren voor de Gouden StapHap Rotterdam 2015. De tent waar zij het liefst na het stappen in Rotterdam een hap gaan eten! De tent waarvan zij vinden dat die de StapHap verdient! Tenten die na middernacht nog open zijn strijden mee voor de befaamde Gouden StapHap! Van Ballegoie de Echte Bakker op de Paradijslaan dingt helaas dus niet mee naar de prijs maar is zeker een vermelding waard.

Nu is het tijd om het grote publiek te laten stemmen. Wie gaat er vandoor met de Gouden StapHap Rotterdam 2015? Stemmen is mogelijk tot en met 31-12-2015. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt en reiken we de award uit!

Helaas kan er niet meer gestemd worden.

Gouden StapHap op Social Media

Zit jij momenteel de winnende hap te eten? Deel dat dan met ons door hashtag #goudenstaphap te gebruiken op bijvoorbeeld Instagram. Vergeet natuurlijk ook niet even te stemmen ;)… Gun jij jouw favoriete eettent de overwinning? Deel dit bericht dan ook via de sociale media zoals op FaceBook en zorg dat je vrienden ook stemmen. Spread the word!

 

Laat een reactie achter