WORK TOGETHER WITH URBAN MANIACS

Tof dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Urban Maniacs. Iedere samenwerking die wij aangaan is maatwerk. Dit omdat wij de content van onze website uniek en interessant willen houden voor onze lezers. Meer informatie over Urban Maniacs en de verschillende samenwerkingsvormen kan hieronder worden gevonden. Mocht je vragen hebben, neem dan direct contact met ons op.

ABOUT URBAN MANIACS
Urban Maniacs is een Online Lifestyle Magazine en is ontstaan uit de passie voor steden. In steden gebeurt ontzettend veel en vaak zijn steden de broeiplaats voor nieuwe trends. Urban Maniacs spot trends en deelt de Urban Lifestyle met haar bezoekers. Momenteel zijn wij zeer actief in de Nederlandse havenstad Rotterdam. De Urban Maniac is ook “hooked” aan de gastronomie en bezienswaardigheden van de stad. Rotterdam is volop in ontwikkeling en wekelijks komen er nieuwe hippe tentjes bij. Wij zijn altijd op zoek naar dat ene leuke lunchzaakje, hippe cocktailbar of een mooie plek voor een diner voor twee. Onder het mom van “sharing is caring” delen wij deze “City Secrets” aan onze bezoekers via onze website en verschillende sociale media. Voor meer informatie over Urban Maniacs verwijzen wij naar deze pagina.

OUR VISITORS: THE URBAN MANIAC
De bezoeker van Urban Maniacs: “De Urban Maniac” is een explorer, een innovator, een trendsetter. De Urban Maniac leeft het liefst in de grote stad en is een echte levensgenieter. De Urban Maniac is altijd op zoek naar die nieuwe leuke eettentjes, hotspots, lowspots of toffe hebbedingetjes. Het liefst is de Urban Maniac ergens als eerste van op de hoogte, zodat ze hun ervaringen kunnen delen met vrienden, collega’s en bekenden. Bij vrienden staan ze ook wel bekend dat ze altijd weten what the places to be en the where to go zijn.

FACTS & FIGURES
Urban Maniacs is eind oktober 2015 live gegaan en groeit sindsdien erg hard. Los van de terugkerende bezoekers groeien de bezoekersaantallen. Ook op social media als FaceBook en Instagram heeft Urban Maniacs steeds meer fans in de vorm van likes en volgers.

SOCIAL MEDIA
Momenteel hebben we op FaceBook 1.800+ fans en volgen maar liefst 1.000+ mensen ons op Instagram. Dit aantal groeit met de dag en is op 29 februari 2016 voor het laatst op deze pagina bijgewerkt.

WEBSITE
Bezoekers van de website komen voornamelijk uit Nederland: 64% hiervan komt uit Zuid Holland en 33% van het totaal aantal bezoekers komt uit Rotterdam. Iets meer dan de helft van onze fans is vrouw (58%), de rest zijn mannen (42%). De meeste van fans van Urban Maniacs komen uit regio Rotterdam. Deze bezoekers lezen graag over de Urban Lifestyle en ontdekken graag de verschillende hotspots in en rondom de Rotterdamse havenstad.

DURF JIJ DE SAMENWERKING AAN TE GAAN MET URBAN MANIACS?

Er zijn meerdere manieren waarop kan worden samengewerkt met Urban Maniacs. Voorop staat dat wij altijd op zoek zijn naar de “Triple Win”: Onze bezoekers dienen bovenal te profiteren van de samenwerking. Hieronder zetten wij een aantal samenwerkingsvormen uiteen. Heb je een ander voorstel? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee!

ADVERTORIAL
Wij zijn een Urban Lifestyle Magazine dus wij worden lyrisch van alles wat met lifestyle, eten en drinken te maken heeft. De Urban Maniac houdt van het stadse leven en alles wat daarmee te maken heeft.

Product of dienst
Heb je een mooi product of lever je een hele gerse dienst? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een advertorial te bespreken. Het product of de dienst moet natuurlijk wel aansluiten bij onze doelgroep en daarom gaan wij ook niet op elk aanbod in!

Hotspot of lowspot
Ben jij net die ene vette nieuwe hotspot in de stad begonnen of werk je bij dat leuke kleine restaurantje? Natuurlijk zijn wij van Urban Maniacs geïnteresseerd om hierover te schrijven op onze website! We eten bijvoorbeeld graag een hapje mee zodat we een goed beeld van jouw zaak te krijgen. Uiteindelijk gaat het erom dat we op basis van ons bezoek een mooi onafhankelijk verhaal kunnen schrijven voor onze fans.

De advertorials van Urban Maniacs zijn een “Triple Win” en voegen waarde toe aan de fans, jouw bedrijf en onze website. Op basis van een open gesprek bespreken wij de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat de advertorial naadloos aansluit op onze doelgroep en in onze website wordt geintegreerd. Dit zorgt ervoor dat de boodschap in de advertorial niet als storend maar juist als informatief door onze lezer wordt ervaren.

CO-CREATION
Wij van Urban Maniacs geloven in de kracht van co-creatie. Door krachten te bundelen zorgen we samen voor een maximaal resultaat binnen een kort tijdbestek. Onderstaand enkele vormen van co-creatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

  • Your Brand X URBAN MANIACS
    Urban Maniacs is op zoek naar gave samenwerkingen en koppelen ons merk graag aan toffe producten en services. Denk jij een product of service te hebben die aansprekend is voor de Urban Maniacs doelgroep en sta jij open voor een gave samenwerking? Neem dan snel contact met ons op!
  • Win-actie
    Wie wil er nou niet iets winnen? We blijven Nederlanders dus de lezers van Urban Maniacs winnen natuurlijk ook graag een etentje, een toegangsbewijs voor die ene voorstelling of een coole gadget. Urban Maniacs bespreekt graag de mogelijkheden voor een win-actie om onze fans blij te maken. Dit is een goed voorbeeld van de “Triple Win”, waarbij jullie in korte tijd een grote doelgroep bereiken door in de spotlights staan en waarbij onze bezoekers iets leuks kunnen winnen door mee te doen!

ADVERTISE
Het is ook mogelijk om “gewoon” op Urban Maniacs te adverteren. Hiervoor hebben wij verschillende kanalen waaronder de website (advertenties / banners) en social media. Voor de verschillende mogelijkheden kan contact met Urban Maniacs worden opgenomen. Wij hebben een uitgebreide tariefkaart maar staan ook open voor een goed voorstel.

PRODUCT REVIEW
Denk jij dat ene product te hebben waar elke Urban Maniac naar op zoek is? Bijvoorbeeld een gave fixie of die ene gave regenjas? Stuur het op aan Urban Maniacs en wellicht publiceren er iets over op een van onze kanalen. Voor het adres waar je dat gave item naartoe kunt sturen, neem je contact met ons op.

OTHER OR UNANSWERED QUESTIONS
Ben je op zoek naar een ander soort samenwerking of heb je gewoon een vraag die niet op onze website wordt beantwoord? Neem dan direct contact met ons op.