Café Ter Marsch: Opening soon

Cafe Ter Marsch

Menig Rotterdammer kent de hamburgers van Ter Marsch & Co. Deze hebben namelijk al aardig wat prijzen in de wacht gesleept. Echter, sinds enige tijd pronkt er aan de overkant van de bekende hamburgertent een poster ter aankondiging van Café Ter Marsch op de gevel. Jaja, dit voorjaar opent er weer een nieuwe hotspot in de Rotterdamse Witte de Withstraat.

Café Ter Marsch: “een nieuwe Rotterdamse borrel hotspot”

Wordt Café Ter Marsch dan de nieuwe koning van de hamburgers? We gokken van niet! Maar Café Ter Marsch zou wel eens de nieuwe borrel hotspot van Rotterdam kunnen worden. Zeven dagen in de week ben je welkom voor lunch, diner of een heerlijke borrel. Ook als je liever een cocktail, mooie wijn of een speciaal biertje wilt drinken, kan je bij de grote broer van Ter Marsch & Co terecht. Geen hamburgers? Dat durven we niet te zeggen maar een heerlijk kippetje van de Churassco grill zal een van de specialiteiten van Café Ter Marsch worden.

Cafe Ter Marsch - Witte de Withstraat RotterdamWij zijn erg nieuwsgierig naar deze nieuwe telg van de Ter Marsch familie die zeer snel aan het uitbreiden is. Eind 2014 opende Ter Marsch & Co haar deuren en begin dit jaar opende Ter Marsch & Co een pop-up bar restaurant in het Hotel NH Carlton aan de Vijzelstraat in Amsterdam.

Zodra we meer te weten komen over Café Ter Marsch zullen we dit natuurlijk met jullie delen. Tot die tijd moeten we helaas nog even geduld hebben. In de tussentijd kan je natuurlijk wel de FaceBook pagina van Café Ter Marsch liken.

Café Ter Marsch Rotterdam (WWW) Adres: Witte de Withstraat, Rotterdam – More info soon!

Wist je trouwens dat in 1890 Ter Marsch & Co zijn deuren al opende in de Witte de Withstraat? Niet in de vorm zoals we Ter Marsch & Co nu kennen maar als winkel van de Fabriek van Verduurzaamde Vleeschwaren. Niet gek dus dat echt goed vlees nu nog steeds centraal staat bij Ter Marsch & Co.

Laat een reactie achter