Blender vanaf begin maart tijdelijk “De Warm Up Club”

Vijf jaar geleden startte Blender een uniek concept in het culture hart van Rotterdam. Met de komst van de nieuwe zaak bracht eigenaar Ron de Jong de internationale allure naar Rotterdam. Helaas, is het na 5 jaar tijd voor de volgende stap. Maar, niet getreurd Blender sluit haar deuren om op het hoogste niveau mee te kunnen blijven draaien en komt dus terug met een nieuw concept. Zaterdag 5 maart is de laatste clubavond, daarna zal de club tijdelijk worden omgedoopt tot “De Warm Up Club”. De verwachting is dat voor de zomer de opvolger van Blender haar deuren zal openen.
Long Island Ice Tea
Afgelopen zaterdag brachten wij nog een bezoek aan deze hippe tent. Ze hanteren in het weekend een redelijk strikt deurbeleid en trekken daarmee een wat ouder publiek. Wij dronken er een aantal heerlijke cocktails die op traditionele wijze door het barpersoneel werden bereid. Blender is naast een cocktailbar ook een restaurant en een club. Hiermee bezitten ze alle ingrediënten voor een heerlijke avond uit. Je start hier bijvoorbeeld de avond met een heerlijk uitgebreid diner om vervolgens over te gaan op de cocktails. Later in de avond begeef je je naar de kelder waar je tot diep in de nacht kan dansen.

Blender een zaak met internationale allure

Blender Rotterdam BasementDe Urban Maniacs kwamen graag bij Blender over de vloer. De ene keer voor een hapje, de andere keer voor een dansje en weer een andere keer voor een cocktail workshop. Van de ambiance bij Blender ging ons hart sneller kloppen. We waren gek op de urban uitstraling van de zaak en hadden soms de illusie dat we middenin London of New York zaten. Het zal dus ook geen verrassing zijn dat wij erg benieuwd zijn wat er allemaal staat te gebeuren. Na 5 maart zullen we dan ook snel een kijkje voor jullie gaan nemen in “De Warm Up Club” en natuurlijk houden we jullie op de hoogte! Tot die tijd: geniet er nog even van!

Blender Rotterdam (WWW) Adres: Schiedamse Vest 9, 3012BG Rotterdam. Tel: 010 404 8070

Laat een reactie achter