About

Welkom op UrbanManiacs.com

Hotel New York RotterdamUrban Maniacs is een online urban lifestyle magazine. Wij houden van alles wat er in steden gaande is. Een stad is de plaats waar mensen werken, spelen, bewegen en samenkomen. Sommige steden zijn oud, anderen zijn nieuw. In een stad leven veel verschillende mensen en culturen samen op een hele kleine ruimte. Dit is wat steden zo enorm interessant maakt. Een stad is continue aan verandering onderhevig. Nieuwe hotspots, gebouwen en trends ontstaan, andere verdwijnen. Wij schrijven over deze mooie gave dingen want dit is onze passie…

passie voor urban lifestyle

In de steden valt veel te beleven en komt er ontzettend veel op je af. Van het drukke verkeer tot de vele indrukken die je krijgt als je door de stad loopt. Je ziet  wijnbars, restaurants, grillrooms, clubs, cafes etc. Wij delen graag onze ervaringen over de nieuwste en bestaande hotspots in de stad.

Het Witte Huis - Urban ManiacsNieuwe architectuur vs. eeuwenoude
gebouwen geven steden vorm. De mensen vanuit alle windstreken die in deze steden wonen geven ze een gezicht. Wij schrijven graag over de stad an sich, de te gekke architectuur en de city lifestyle.
In steden ontwikkelen zich ook veel trends. Inwoners fietsen bijvoorbeeld op een fixie of bewegen zich voort op een hoverboard. Lopen met dat ene petje dat alleen in dat kleine winkeltje op de hoek verkrijgbaar is. We like to share our experiences!

Sharing is caring!

Dat is het motto van Urban Maniacs want wij delen graag onze passies. Dat ene verborgen cocktailbarretje waarvan je via via hebt gehoord ga je toch niet voor jezelf houden? Je neemt je schoonouders toch ook mee naar jouw all-time favoriete restaurant? Ervaringen deel je met elkaar om er rijker van te worden, sharing is caring!

Urban Maniacs Shortlist

Het Witte Huis - Urban ManiacsUrban Maniacs biedt een verzameling van zorgvuldig geselecteerde gave plekken, coole spots en mooie ervaringen. We hopen een inspiratie te zijn voor onze lezers die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring. Bij ons kan je 24/7 terecht voor die ene gouden tip waar je je nieuwe vlam mee naartoe zou moeten of voor de top 5 hipste restaurants in de stad. We hebben ze uiteraard stuk voor stuk getest en vonden ze goed genoeg om met jou te delen!

Een ongezouten mening…

Het Witte Huis - Urban ManiacsUrbanManiacs.com wil haar bezoekers verrassen en niet teleurstellen. Je kan ervan op aan dat zaken die wij met jullie delen de moeite waar zijn. Wij schrijven wat we er daadwerkelijk van vinden… We geven onze ongezouten mening recht voor z’n raap! Vonden we dat nieuwe eettentje helemaal te gek dan zullen we dat van de daken afschreeuwen… Was het toch niet wat wij ervan hadden verwacht dan zullen we dat zeker ook laten weten.